Webshop

happy future har været en del af mange webshop og e-handelsløsninger. Vi har erfaring med en række systemer, blandt andet Magento og Woocommerce.

Online strategi

Hvis du skal have succes med din webshop, kræver det ofte en overordnet strategi. happy future kan være en del af denne planlægning, så din webshop bliver en succes for jer selv og kunderne.

Tænk fremad

Vi tænker altid fremad og laver ikke uovervejet løsninger. Vi ønsker altid en dialog med kunden om udvikling og ændringerne eller vi er sikrer på at alt er forstået og giver mening på længere sigt.

Din butik har altid åbent

Med en webshop har din butik altid åben. For at give alle kunderne en god oplevelse, så arbejder vi primært med responsivt design, så uanset om de sidder hjemme foran computer eller på mobilen, så fremstår din shop flot!

happy future søsterselskab fortifi, har 100 % fokus på udvikling af e-handelsløsninger. Derfor henviser vi til deres side, for at læse mere om mulighederne med webshop. Fortifi har primært fokus på større B2B og B2C løsninger. Klik nedenfor, for at kontakte fortifi.

Hvis ønsket for din webshop er mindre og ikke behøver at være voldsomt avanceret, så kontakt os her, da vi har arbejdet en del med mindre webshop bygget på f.eks. Woocommerce (WordPress).

Både fortifi og happy future leverer kode med høj kvalitet og gennemtester før release, så I og kunderne ikke får dårlige oplevelser.

Vil du vide mere

om større webshop, udvikling, support og hosting