Kompetencer

Læs mere om vores kompetencer indenfor cloud, projektledelse, sparring, udvikling

Office 365 - konsulent
Cloud baseret platform fra den klassiske Outlook oplevelse til dynamisk samarbejde i Yammer.

Microsoft Office 365

Med Office 365 kan I få en cloud baseret løsning, som er stabil og simpel i licens struktur. Med Office 365 kan du opnå total mobilitet. Om du er på kontoret, på vejen eller på byggepladsen, vil dine filer, mails, kalendere osv., være tilgængeligt.

Office 365 er et stærk enterprise produkt, men passer fra både små virksomheder til de helt store giganter. Det er fordelen ved Office 365, for det er nemt at skalere.

De forskellige pakker kan være lidt uoverskuelige, men det vil vi hjælpe jer med. Vi leverer implementering, uddannelse og support indenfor Office 365.

Projektledelse & implementering

Det kræver ofte speciel ekspertise, erfaring og færdigheder at lede og gennemføre et projekt – og det er netop dette som happy future kan hjælpe jer med. happy future’s medarbejdere har ekstern ekspertise indenfor flere områder som bl.a. rådgivning, teknisk hjælp, management, kommunikations- og sprogfærdigheder og generelle business relaterede problemstillinger.

Vi hjælper jer igennem hele projektet og hjælper med at se enden af projektet, og dermed hvad I kan få ud af det, allerede i starten. Vi understøtter din virksomhed fra projektets start til slut og udvikler og implementerer projektet, ikke kun i dets omfang, men også med den hensigt at give fuldkommen kundetilfredshed.

Website udvikling
Projektledelse er afgørende for succesfulde projekter. Vi har været en del af en masse projekter og har god erfaring med projektledelse.
Website udvikling
Vi kan være uafhængig IT rådgiver i forbindelse med implementering af nye systemer. Vi har lavet koncept udvikling på flere projekter og vil være en god og dynamisk samarbejdspartner.

Rådgivning & koncept

Kommer snart

Webshop

Kommer snart

Website udvikling
Online salg vokser år for år. Dette gælder både B2B og B2C markedet.
Website udvikling
Udvikling af hjemmesider / websites er noget vi arbejder meget med. Både optimering af eksisterende sites og programmering af nye fra bunden.  

Webside

Kommer snart

Måske skulle vi ...

Bygge jeres næste website, interne system eller andet sammen?